Huisje 565 - Noorderwiend

Deze ruime vakantiewoning staat op het mooie waddeneiland Texel. De bungalow is geschikt voor 8 personen en staat helemaal vrij op vakantiepark de Krim in de Cocksdorp. In de buurt van de vuurtoren, het strand, bos en duin is het de ultieme plek voor een weekend, midweek of week ontspannen. Na een lange strandwandeling biedt het huisje een sauna of een warm bad. Twee ruime terrassen geven uitzicht over de vijver. Achter het huisje bevindt zich een ruime tuin waar fijn gespeeld en geklauterd kan worden. 
Het huisje is van alle luxe voorzien: twee badkamers, wasmachine, droger, vaatwasser, crups-espresso apparaat, televisie en gratis internet.

Op het park bevinden zich vele voorzieningen (niet inbegrepen in de prijs), zoals een prachtige nieuw zwembad, fitness, bowling, restaurant, speelparadijs, klimparadijs, glow-in-the-dark-midgetgolf en lasergamen. 

De bungalow heeft 4 slaapkamers. Twee slaapkamers bevinden zich op de eerste verdieping en twee slaapkamers bevinden zich onder de begane grond. Alle slaapkamers zijn bereikbaar met een trap. De slaapkamers hebben allemaal beschikking over een dubbel box-springbed en zijn voorzien van televisie. Ook de slaapkamers onder de begane grond zijn ruim en voorzien van alle gemakken. Tevens hebben deze twee slaapkamers ramen met een uitkijk naar de tuin. In het zogeheten souterrain bevindt zich een badkamer met toilet en douche. 

Het huisje ligt centraal op het park. Op ongeveer 150 meter lopen bevindt zich een kleine, maar fijne speeltuin voor jongere kinderen. Bij de entree en de receptie bevindt zich een grotere speeltuin, glow-in-the-dark midgetgolf, lasergamen, het zwembad, een klimpark en een groot indoorspeelparadijs. In het dorp zelf bevindt zich supermarkt De Plus voor de grotere boodschappen, een snackbar en fijne restaurantjes.

Huisje 565 Texel

De praktische informatie over huisje Noorderwiend vindt u in dit document.

  • Woonkamer Noorderwiend

  • Eetgedeelte Noorderwiend

  • 1 van de 4 slaapkamers Noorderwiend

  • Terras 1 Noorderwiend

  • Terras 2 Noorderwiend

  • Sauna Noorderwiend

  • Terras 3 Noorderwiend

  • Slaapkamer 2 Noorderwiend