Huisje 567 - De Duinroos

Recent hebben wij een tweede bungalow aangekocht; bungalow 567, ofwel De Duinroos! Deze bungalow ligt naast de Noorderwiend en daarom is deze locatie uitermate geschikt voor een dubbele boeking. Een fijn familieweekend biedt op deze manier de rust en privacy voor beide families, maar ook de gezelligheid om samen met elkaar te zijn. De grote tuin biedt voor kinderen een heerlijke plek om te spelen. Hutten bouwen in de bosjes of lekker zonnen op het gras, alles is mogelijk. 

Indeling 
De zonnige en sfeervolle woonkamer is voorzien van keurige pvc– vloer, open haard en openslaande deuren naar beschut terras en tuin. Voorts een nette, complete keuken voorzien van de benodigde inbouw apparatuur, via de keuken bereikt u de inpandige berging welke zeer geschikt is voor schoenen en laarzen die gebruikt zijn na een lange strandwandeling. De berging is overigens ook buitenom bereikbaar. Wel zo handig!
Verder op de begane grond een fijne slaapkamer alsmede een luxe gemoderniseerde badkamer voorzien van wastafelmeubel, ruime douchecabine, ligbad én bovendien een heerlijke sauna! 

Eerste verdieping 
Op de verdieping twee fijne slaapkamers, waarvan één met dakterras. 

Tuin 
Rondom de bungalow ligt een fijne grote  tuin met heerlijk terras welke is gesitueerd op het zuidwesten.

Zwembadkaartjes zijn bij de huurprijs inbegrepen!

De Duinroos is geschikt voor 6 personen en heeft een slaapkamer op de begane grond.

  • Woonkamer Duinroos

  • Woonkamer Duinroos

  • Eetkamer Duinroos

  • Sauna Duinroos